" Ledsamt men sant.."

Ah, Sverige har ju helt klart fått en förbättring sen sist jag bloggade :D! FRA-lagen gick ju igenom.
Äh alltså fyfan! En jävla cirkus är vad det är, och jag blir äcklad över att vara svensk ibland. Eller.. Det blir bara oftare och oftare..Vart har demokratin tagit vägen? Allt har ju blivit diktatur under täckmanteln av att vi alla kan välja..
Det är en lögn, öppna ögonen och du borde bli jävligt besviken.
Sen är jag trött på alla jävla svin som trackar ner på mig bara för att jag är jag, jag är mig själv. Jag skulle aldrig svika mina vänner, även om de gjorde ont. Men det har sitt pris, man blir ju kallad t.ex " En jävla idiot" Men vart ligger det logiska i det? Eftersom jag är smarttänkt o din hjärna har frätit bort av allt skitsnack som du tror att du inte påverkas av men egentligen är det ju exakt vad du gör! Alltså, hör samma irriterande låt hur många gånger som helst tills att du vänder dig o tycker det är bra.. Det är är väl en grundlig tanke i hur våran demokrati fungerar. Fast, den fungerar ju inte, eller?

Hej då..

Nu...

är det så att det händer JÄVLIGT mycket saker och jag menar FÖR mycket saker för att jag ska klara av de här..
Okej de går upp o ner.. Men vissa saker går bara ner.. Som farfar.. ( R.I.P 2008 05 30 ) Det gick så snabbt.. Jag fixar fan inte de här snabba förändringarna.. Äh alltså det funkar inte att skriva idag..

Bye..

RSS 2.0