Jag är så social.

Jag skriver ju verkligen blogginlägg varje dag eller hur? Haha verkligen inte.. Vad som hänt sen jag skrev sist.. Inte mycket.. Jag försöker skaffa nytt trumset. Jag har " börjat " sjunga/ growla eller vad man ska säga.
Det går iaf hyfsat i skolan.. Mycket nya trevliga människor.. nån jobbig lärare här och där.. Men annars så går det fint:) Fyller ju ochså arton om cirka en månad nu. Hm vad mer.. ( Nu till den aggresiva biten) Jag har börjat störa mig på fler saker ( ha-ha) Men men.. Jag har börjat leta lägenhet lite lätt ochså.. blir förmodligen stockholm nånstans.. Eller Långt åt helvete.. kan bli göteborg kan bli mitt i skogen nånstans.. Jag har ögonnen öppna i alla fall.
Children of Bodom såg man ju igår! Sjukt nice. Träffade lite kul människor och så med. Fast jag stukade foten ( that sucks)
På vägen dit var det några idioter som höll på tåget. Inte med mig med några tjejer.. Det är så irriterande att folk inte kan visa respekt ens på allmäna platser som en tunnelbanevagn med kameraövervakning.. idioter alltså >.<..  Hej då.. Trumset

RSS 2.0